AB Exact Partner van het Jaar 2018

AB heeft de Exact Partner van het Jaar 2018 Award gewonnen. De titel en de bijbehorende trofee werden overhandigd door Paul Ramakers, Chief Operating Officer van Exact. Nico Bijl, Directeur van AB, nam de award samen met een aantal collega’s in ontvangst.

Nico Bijl over deze felbegeerde award: “AB is door Exact uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2018! Super trots op ons team met gedreven, deskundige en bovenal leuke collega’s die elke dag vol energie aan de slag gaan met onze klanten. Veel dank ook aan Exact voor de samenwerking, mooie producten en uiteraard deze erkenning!”

Met een duidelijke focus op de industrie is AB wederom onderscheidend op het gebied van automatiseren in combinatie met proces verbeteren. Daarnaast heeft AB ook het afgelopen jaar geïnvesteerd in het werven van nieuwe collega’s en het binden van de huidige medewerkers. En dat alles met de gedachte ‘de klant staat centraal’. Deze Award is dan ook de kers op de taart! Oftewel de bekroning op ons werk van het afgelopen jaar. Ook in 2019 gaan we vol energie verder om samen met onze klanten te verbeteren!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---