Exact Globe & synergy

Autumn'20 Release

Grote en kleine innovaties en nieuwe functionaliteiten zijn doorgevoerd. Met als doel: beter inzicht, efficiënter werken en het verhogen van het gebruikersgemak. Ontdek de nieuwe innovaties die u hierin ondersteunen, zodat u grip houdt op uw cijfers en klaar bent voor de toekomst.

Efficiëntie en verhoogd gebruikersgemak
 • Exact RPA - de nieuwe digitale medewerker

  Bespaar tijd en kosten met Robotic Process Automation voor Exact Synergy. Exact RPA helpt uw organisatie bij het inzichtelijk maken van data, het integreren van databases en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo hoef u nooit meer handmatig repetitieve handelingen uit te voeren.

   

  Lees meer
 • Wat is er nieuw in Exact Mobile?

  Een volledig vernieuwde app met een moderne interface, inclusief integratie van CRM en ESS-functionaliteit in één app.

   

  Lees meer
 • Exact Globe: In lijn blijven met veranderde internationale wetgevingen

  In een poging economieën te ondersteunen tijdens de COVID-19-crisis, nemen overheden over de hele wereld maatregelen die leiden tot veranderingen in lokale belastingregels. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor de invoering van belastinghervormingen als antwoord op de vraag om steeds meer digitaal te doen.

  Deze twee richtingen vormen de basis van de wijzigingen die in de Autumn Release van Exact Globe zijn opgenomen, en dan met name voor klanten in Polen, Hongarije, Italië, Slowakije, Duitsland en Spanje.

  Lees meer
 • Exact Insights: verder verhogen van het gebruikersgemak

  Exact heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Legio grote en kleine verbeteringen zijn doorgevoerd én nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd.

  Lees meer
 • Ontdek nu onze nieuwe Exact Cloud Services

  Exact vereenvoudigt en standaardiseert haar Cloud Services aanbod. Voor alle standaardoplossingen van Exact is er nu een geschikt model beschikbaar voor het eenvoudig uitrollen in de Exact Cloud.

  Lees meer
 • Bespaar tijd en geld met Exact Expense Management Essentials en Premium

  Vanaf nu zijn er 3 smaken beschikbaar van Exact Expense Management waarmee we u nog meer flexibiliteit bieden bij het ondersteunen van uw declaratieproces.

  Lees meer
 • Automatiseer het hele factuurverwerkingsproces met Exact Purchase to Pay Plus

  Met Exact Purchase to Pay Plus optimaliseert u het afhandelingsproces van inkomende facturen. Dit kunnen digitale facturen zijn via Peppol, UBL of XML maar ook PDF-facturen middels de ingebouwde Scan & Herken functionaliteit. Hierdoor verwerkt u alle facturen binnen 1 oplossing. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd in de operationele handelingen rondom factuurverwerking.

  Lees meer

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---