Hoe komt u bij het Safari Meeting Centre?

Safari Meeting Centre

Hier vindt u de plattegrond van het Safari Meeting Centre. Bij aankomst in de Burgers’ Zoo loopt u door het park richting de Safari. Hiernaast ligt namelijk de eventlocatie: het Safari Meeting Centre.

Tussen 9.15 en 9.45 uur staan er bij de hoofdingang collega’s van AB klaar om u te verwelkomen en te begeleiden naar het Safari Meeting Centre. Mocht u onverhoopt iets later zijn, dan kunt u de bordjes ‘Safari Meeting Centre’ volgen. Na aankomst kunt u alvast een kijkje nemen in het partnerplaza (de foyer). Direct grenzend aan de foyer (E) ligt het auditorium (F) waar de plenaire sessie met de AB directie om 10.15 uur zal beginnen.

.
.

Break-out lodges

In de vier lodges (A, B, C & D) worden de break-out sessies gegeven. In deze lodges kijkt u uit op de Oost-Afrikaanse savanne van de Safari of het tropisch regenwoud van de Bush.

  • Killmanjaro Lodge (A)
  • Mountain Kenia Lodge (B)
  • Canopy Lodge (C)
  • Tree Tops Lodge (D)
  • Partnerplaza in de foyer (E)
  • Auditorium (F)

Klik hier voor het overzicht van alle break-out sessies en lodges.

Plattegrond van het park

Bij aankomst in Burgers’ Zoo kunt u via de hoofdingang het park in. Hier laat u uw persoonlijke badge zien. Deze badge is uw entreebewijs voor de Burgers’ Zoo en de klantendag. Neem deze persoonlijke badge dus mee! Collega’s van AB zullen u ontvangen bij de hoofdingang en begeleiden naar het Safari Meeting Centre.

Parkeren bij Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang waar u makkelijk kunt parkeren. Hier kunt u ook uw elektrische auto, motor of fiets kwijt. Voor gebruikers van elektrische auto’s zijn er 12 laadpalen aanwezig. De verkeersborden zullen u naar de juiste locatie begeleiden.

Let op: u ontvangt een gratis uitrijmunt van AB!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---