AB-ers gaan een gezonde uitdaging aan voor het goede doel!

Vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021, gedurende twee maanden, gaan de medewerkers van AB zoveel mogelijk stappen zetten voor de kindjes van het Prinses Máxima Centrum. 20 miljoen stappen is het doel! Het aantal stappen wordt beloond door AB en de medewerkers kunnen zich ook laten sponsoren door familie, vrienden en zakelijke relaties. De opbrengst gaat naar het Prinses Máxima Centrum. Lopen vóór kinderen en tégen kanker.

De AB Corona stappenchallenge is ontstaan door het vele thuiswerken in verband met Corona. Het management en directie van AB is op zoek gegaan naar hoe ze, op afstand, gezamenlijk toch één (sportief) doel kunnen creëren. Met het geld dat hiermee opgehaald wordt willen de medewerkers van AB de kindjes van het Prinses Máxima Centrum in het zonnetje zetten. Zo blijven de AB-ers in beweging en hopen zij, waar mogelijk, de kindjes van het Prinses Máxima Centrum een glimlach te kunnen bezorgen.

Puck Koopmans, Sr. Marketing Manager zegt hierover: “We zaten na te denken over hoe we tijdens het vele thuiswerken toch in beweging en onderling ‘verbonden’ konden blijven. Met andere woorden ‘verbinden en bewegen.’ Toen heb ik de AB Corona stappenchallenge gelanceerd. Samen gaan we de uitdaging aan zoveel mogelijk stappen te zetten voor het goede doel.  ‘Dat we met het geld een mooie beleving kunnen creëren voor de kindjes van het Prinses Máxima Centrum , is een geweldige beloning!’ Daar wil ook ik uiteraard de nodige stapjes voor zetten!

Roland ten Broeke, Directeur, over het goede doel van de AB stappenchallenge. ‘Het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie heb ik gebouwd zien worden en ik ben vanuit mijn vorige werkgever betrokken geweest bij de implementatie van het ERP systeem. Meerdere keren heb ik een bezoek gebracht aan dit ziekenhuis. Ondanks dat het zowel van binnen als van buiten prachtig is en je de warmte en betrokkenheid voelt van alle zorgverleners en artsen die daar rondlopen, is het natuurlijk heel triest om kleine kinderen daar te zien, terwijl ze ook liever met vriendjes of vriendinnetjes normaal naar school gaan, sporten, buitenspelen etc. Maar deze kinderen zijn ernstig ziek en daarom worden ze behandeld in het PMC in Utrecht. Met man en macht wordt naast zorgverlening gewerkt aan onderzoek om uiteindelijk kinderkanker de wereld uit te helpen. Daar is heel veel geld voor nodig en alle beetjes helpen!’

Inmiddels heeft het gros van de AB-ers zich ingeschreven om deel te nemen aan de challenge. Op https://www.maximaalinactie.nl/team/ab-corona-stappenchallenge kunt u zien welke teamleden deelnemen en kunt u ons sponsoren. Begin februari hopen wij het Prinses Maxima Centrum te verblijden met een mooi bedrag!

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---