AB Sumatra Partner van het Jaar 2019

AB is door Sumatra uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2019. Marijn Hoorn, dealermanager van Sumatra, kwam begin deze week de titel en de bijbehorende trofee uiteraard op gepaste afstand overhandigen. Met behulp van de innovatieve Operational Intelligence software van Sumatra ontwikkelt AB essentiële (rapportage) oplossingen voor haar klanten. Realtime stuurinformatie is namelijk goud waard!

Realtime stuurinformatie
Medewerkers kunnen betere beslissingen nemen wanneer ze sturen op feiten in plaats van onderbuikgevoelens. Met de innovatieve Operational Intelligence software van Sumatra heeft AB  (rapportage) oplossingen voor haar klanten ontwikkeld. Het gaat om de interactieve overzichten die door AB Dashes worden genoemd, zoals de Cash-, Project-, Sales-, Stock en SupplyDash. Deze Dashes hebben zich inmiddels meermaals bewezen. Roland ten Broeke, directeur AB: “Een grote selectie van onze klanten haalt méér uit Exact met deze Dashes. De rapportagetools zorgen daarnaast  voor een enorme tijdwinst in het dagelijkse productieproces van onze klanten. En door het analyseren van data kan men sturen op liquiditeit, worden kansen ontdekt en wordt het rendement geoptimaliseerd.”

Samen innoveren
Innovatie en ontwikkeling staan bij Sumatra en AB hoog in het vaandel. Roland zegt hierover; “Het is onze drive om onze klanten logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren en dit kan alleen wanneer we zelf blijven investeren in innovatie en ontwikkeling. Marijn Hoorn geeft aan; “Samen met Sumatra ontwikkelde AB recentelijk de AB Reporting Cloud. Een essentiële tool in deze tijd want sturen op liquiditeit is altijd van belang, maar vandaag de dag is het misschien wel het allerbelangrijkste!”

Roland sluit af: “AB is trots op de deskundige medewerkers, die het winnen van deze award mogelijk hebben gemaakt. Zij gaan iedere dag met positieve energie aan de slag voor onze klant. Ook gaat er veel dank uit naar Sumatra voor de fijne samenwerking, mooie oplossingen en deze erkenning! Dat AB dan ook Sumatra Partner van het Jaar 2019 geworden is, is een bekroning op het werk van afgelopen jaar.”

 

 

Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---