Sumatra

overzicht door inzicht

Ronde tafelsessie

Op 20 april 2021 om 13.00 uur organiseren wij speciaal voor u een ronde tafelsessie

 

Aan deze tafel nemen plaats: Marijn Hoorn, Channel Manager, Sumatra Software, Remco Hollebrandse, industry expert AB en gastspreker Mike Salemink, Manager Customer Operations van de firma Groenendijk. Door deze ronde tafelsessie te volgen krijgt u nieuwe inzichten waarmee u direct de juiste zakelijke besluiten kunt nemen! Uitdagende stellingen die zich voordoen in het industrie landschap worden door Remco Hollebrandse ter tafel gebracht. Marijn Hoorn geeft inzicht hoe slimme analyses en up-to-date informatie u kunnen helpen effectiever te werken en vooral betere beslissingen te nemen! Mike Salemink laat u in een demo het gebruik van Sumatra zien. “Met 1 druk op de knop heeft u de volledige klachtenregistratie en grip!”

Wilt u ook beter(e) beslissingen nemen? Meld u aan via het formulier onderaan deze pagina!

Programma:
13.00

Opening door Remco Hollebrandse: introductie gasten en AB

13.30

Marijn Hoorn over Sumatra

14.00

Gastspreker Mike Salemink van Groenendijk Bedrijfskleding B.V. en demo Sumatra

14.30

Vragen

Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Direct aanmelden voor een event

  • Selecteer aan welke event(s) u wilt deelnemen
  • Meerdere personen toevoegen:
    NaamE-mailadres 
    De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken