Digitaliseren, automatiseren, ontzorgen, laat u online inspireren!

Online event: Haal meer uit uw Exact-omgeving

Ontdek online vier extra opties in uw Exact omgeving!

 

In de industrie zijn groei en concurrentiekracht steeds meer afhankelijk van flexibiliteit en snelheid. Uw Exact-omgeving speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. Nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunnen zorgen dat u nog efficiënter gebruik gaat maken van uw Exact omgeving en deze ook in topconditie houdt. Ontdek 5 mogelijkheden om meer uit uw Exact-omgeving te halen en meld u aan voor het online event: haal meer uit uw Exact-omgeving.

Programma
13.00 – 13.20

Opening & introductie AB

13.25 – 13.45

Geertjan Woltjes van Quooker aan het woord

13.50 – 14.15

AB Report Cloud

14.15 – 14.30

Pauze

14.30 – 15.00

Digitale fabriek (ABMC)

15.00 – 15.45

ScanSys – gastspreker Vinçon Estourgie, Accountmanager

15.45 – 16.00

Vragen en afsluiting

Onderwerpen welke onder andere aan bod komen tijdens dit online-event
 • Quooker, blik op de toekomst

  Geertjan Woltjes, COO van Quooker geeft een korte presententatie over hoe Quooker werkt met Exact en blikt voorruit op de toekomst

 • AB Report Cloud

  In deze onzekere tijd is het van groot belang dat u realtime inzicht heeft in uw cashflow.

 • Scansys - geautomatiseerde documenten 

  Slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van uw inkoopfacturen, verkoopfacturen & fiattering. Maak uw processen efficiënter en behaal meer rendement!

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een event

 • Selecteer aan welke event(s) u wilt deelnemen
 • Meerdere personen toevoegen:
  NaamE-mailadres 
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

21-04-2021: De Cloud als platform voor uw business continuïteit.

Heeft u een plan klaarliggen voor de continuïteit van uw bedrijf bij onvoorziene omstandigheden? Externe factoren, zoals bijvoorbeeld COVID, kunnen van grote impact zijn op uw bedrijfsvoering. Welke gevaren liggen er nog meer op de loer? Welke beslissingen en investeringen moeten bedrijven maken om de continuïteit van hun organisatie te waarborgen en welke rol speelt de Cloud hierin? Tijdens dit webinar nemen wij u mee naar de Cloud en de relatie van Cloud tot uw business continuïteit.

Aanmelden

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken