Digitaliseren, automatiseren, ontzorgen, laat u online inspireren!

Online event: Haal meer uit uw Exact-omgeving

Ontdek online vier extra opties in uw Exact omgeving!

In de industrie zijn groei en concurrentiekracht steeds meer afhankelijk van flexibiliteit en snelheid. Uw Exact-omgeving speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. Nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunnen zorgen dat u nog efficiënter gebruik gaat maken van uw Exact omgeving en deze ook in topconditie houdt. Ontdek 5 mogelijkheden om meer uit uw Exact-omgeving te halen en meld u aan voor het online event: haal meer uit uw Exact-omgeving.

Programma
13.00 – 13.20

Opening & introductie AB

13.25 – 13.45

Exact – gastspreker Auke Hylarides

13.50 – 14.15

AB Report Cloud

14.15 – 14.30

Pauze

14.30 – 15.00

Digitale fabriek (ABMC)

15.00 – 15.45

ScanSys – gastspreker Vinçon Estourgie

15.45 – 16.00

Afsluiting

Onderwerpen welke onder andere aan bod komen tijdens dit online-event
 • Exact, blik op de toekomst

  Auke Hylarides van Exact geeft een korte presentatie over waar Exact nu staat en waar ze mee bezig zijn. Ontwikkelingen binnen Exact en een blik op de toekomst.

 • AB Report Cloud

  In deze onzekere tijd is het van groot belang dat u realtime inzicht heeft in uw cashflow.

 • Scansys - geautomatiseerde documenten 

  Slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van uw inkoopfacturen, verkoopfacturen & fiattering. Maak uw processen efficiënter en behaal meer rendement!

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden

 • Meerdere personen toevoegen:
  NaamE-mailadres 
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.
 • Referentvideo's
  Door middel van film kunnen we u een goed beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Hieronder vindt u verschillende films; over ons, voorbeelden van onze oplossingen en we laten klanten aan het woord.
  Lees meer
 • Oplossingen
  Bij AB zijn wij al 32 jaar erg enthousiast over Exact. En daarin staan we niet alleen. Al bij ruim 500 industriële bedrijven hebben we Exact tot volle tevredenheid geïmplementeerd. Dat heeft een aantal redenen. De belangrijkste noemen we eerst. Als uw onderneming groeit, is dat goed nieuws. Keerz
  Lees meer
 • Referentcases
  Het implementeren van een integraal ERP systeem vereist een behoorlijke inspanning van uw bedrijf. Met hoeveel enthousiasme uw medewerkers een nieuw systeem in gebruik nemen, hangt in hoge mate af van de begeleiding van het verandertraject. Onze consultants zijn kind aan huis in de industrie. Ze ke
  Lees meer

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken