UNIEK: ontdek de Hightech Suite!

Een unieke virtuele roadshow bij Winterwarm

Een kijkje in de keuken van een machinebouwer! Tijdens de (virtuele) roadshow hoort en ziet u, wat u met de Hightech Suite in Exact kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing, voor de machinebouw, maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een virtuele tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze Winterwarm gebruik maakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen
15 minuten

Opening

15 minuten

Introductie: organisatie, producten en het productieproces

30 minuten

ERP selectie, doelstellingen en aanpak

30 minuten

Virtuele rondleiding door de fabriek

30 minuten

De oplossingen in Exact bij Winterwarm

5 minuten

Afsluiting

In de Achterhoek produceert Winterwarm gasgestookte luchtverwarmers voor de industrie en landbouw. Frans Mul, bedrijfsleider van Winterwarm, blijft bescheiden, maar kan niet ontkennen dat Winterwarm de zaken goed voor elkaar heeft.

Nieuwe mogelijkheden met Exact Globe

Met de implementatie van Exact Globe kon de efficiency verder verbeteren. Zo bedient Winterwarm de markt voor onderdelen nu zo veel mogelijk via een webshop. Installateurs kunnen de benodigde onderdelen voor reparatie en onderhoud direct bestellen in de webshop, die is gekoppeld met Exact. Lars Buil, controller bij Winterwarm, is zeer te spreken over de kostenbesparing die Globe mogelijk heeft gemaakt. “Alleen al door digitaal te factureren wordt er fors bespaard.” Daarnaast is hij ook nauw betrokken geweest bij het aansluiten van het verkoopkantoor in Engeland op Exact. Waar voorheen veel werd gefaxt en overgetypt, kunnen de medewerkers in Engeland nu direct in het centrale systeem werken.

 

Lees meer 

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een Roadshow

  • Selecteer aan welke roadshow(s) u wilt deelnemen
  • Meerdere personen toevoegen:
    NaamE-mailadres 
    De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

09-06-2021: Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

 

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. U dient in te spelen op de concurrentie, maar moet ook steeds inspringen op de veranderende eisen van uw klanten, de markt, etc. De schaarste op de arbeidsmarkt speelt hierin ook nog een rol. Met andere woorden: het is uw uitdaging constant relevant te blijven! In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer. Welke dimensies in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Heeft u tijd om meer winst uit uw bedrijf te halen? Laat u dan nu inspireren.

 

Aanmelden

16-06-2021: De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

 

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

 

Aanmelden 

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken