Een virtueel kijkje in de keuken van een voedingsproducent!

Een unieke virtuele Roadshow bij De Wit Speciality Oils

Tijdens de (virtuele) roadshow hoort en ziet u, wat u met de Food Suite in Exact kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een virtuele tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze gebruik gemaakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meld u zich dan vrijblijvend aan via het formulier onderaan deze pagina. Wij hopen u te mogen ontvangen op 29 juni 2021.

Programma
12:30

Aanvang – virtuele inloop

13.00 - 13.15

Introductie AB

13.15 - 13.45

Introductie De Wit Speciality Oils, producten en de (productie)processen

13.45 - 13.55

Virtuele rondleiding door de fabriek

13.55 - 14.25

De oplossingen in Exact

14.25 - 14.45

Demo Digitale Fabriek en MRP

14.45

Afsluiting en vragen

De Wit Oils BV is een familiebedrijf dat zich sinds 1978 bezighoudt met zaadteelt en olieproductie. Men heeft zich gespecialiseerd in (biologische) hoogwaardige oliën en droge ingrediënten voor de nutraceutische-, cosmetische-, voedings- en diervoederindustrie. De producten zijn gemaakt met eerlijke materialen die met zorg en oog voor detail zijn verwerkt.

De oliën worden verwerkt in de eigen productiefaciliteit, New Holland Extraction, in het Verenigd Koninkrijk, waar men, met behulp van de Exact Food Suite, het hele productieproces nauwlettend volgen om traceerbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen.

In deze online roadshow met rondleiding legt Gertjan de Wit, CEO van de Wit Oils BV, haarfijn uit welke processen er worden aangestuurd met de Exact Food Suite. Denk hierbij aan WMS, Track and trace etc. Meld u nu aan aan laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Exact Food Suite.

Deze bedrijven hebben ook gekozen voor de ERP food Suite
 • Koninklijke Buisman in control met Exact
  Op 9 augustus 1867  brandde Herman Buisman zijn eerste ‘koffiestroop’. Tegenwoordig produceert Koninklijke Buisman tal van koffiesoorten en chocoladespecialiteiten. Voor het goed inrichten en optimaliseren van de productie, voorraad, inkoop en de financiële administratie maakt Buisman gebrui
  Lees meer
 • W.G. den Heijer heeft overzicht met Exact
  W.G. den Heijer & Zn. is een wereldwijd opererende visgroothandel, die elke vorm van sea food levert. Vanuit Scheveningen wordt geleverd aan winkels en restaurants, internationale cash-and-carry-ketens, scheepsbevoorraders en groothandelaren. Den Heijer verhandelt zo circa 100 ton vis per week o
  Lees meer
 • Royal Steensma heeft grip dankzij Exact
  Royal Steensma B.V. is één van de grootste leveranciers van chocolade, fruitvulling, citroenrasp, marsepein, kortom alles voor de bakkerijsector. Royal Steensma richt zich echter niet alleen op de ambachtelijke bakkers, ook aan de retail, de industrie en de consument wordt geleverd. “Om gri
  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een Roadshow

 • Selecteer aan welke roadshow(s) u wilt deelnemen
 • Meerdere personen toevoegen:
  NaamE-mailadres 
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken