Een virtueel kijkje in de keuken van een kunststofproducent!

Een unieke virtuele roadshow bij Van Boven Kunststof vanaf 12.30 tot 15.00 uur

Tijdens de virtuele roadshow hoort en ziet u, wat u met de kunststof Suite in Exact kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een virtuele tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze Van Boven gebruik maakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meld u zich dan vrijblijvend aan via het formulier onderaan deze pagina. AB en Van Boven kunststof ontvangen u graag op 17 november 2020!

Programma
5 minuten

Opening

5 minuten

Introductie AB

10 minuten

ERP selectie, implementatie, aanpak, doelstellingen – ERP Kunststof Suite

30 minuten

Introductie Van Boven: organisatie, producten en het productieproces

15 minuten

Virtuele rondleiding Van Boven

15 minuten

De WMS oplossing van Exact bij Van Boven

30 minuten

Demo Digitale Fabriek en MRP

5 minuten

Afsluiting AB

Exact levert Van Boven inzicht, orde & structuur

 

‘Van Boven is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar bestaat. Ooit begonnen in de schuur van de oprichter: meneer Van Boven. Van Boven is gespecialiseerd in daglicht, wat inhoudt dat wij oplossingen met daglicht produceren en verkopen. Daglicht is een gezonde oplossing voor mensen en dat gunnen wij iedereen,’ aldus Arjan Mul, algemeen directeur.

Meer weten over Van Boven?

 

Lees meer 

 

Polem verlaagt en verhoogt omzet door Exact

 

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op polyester silo’s en tanks. Polem combineerde destijds de implementatie van Exact met Lean Manufacturing. “We hebben doorlooptijden verkort, het voorraadniveau met circa 200.000 euro verlaagd en onze omzet verhoogd. En het aantal fte’s is gelijk gebleven.” aldus Ton Slagboom, financieel manager en projectleider bij de firma Polem.

 

Lees meer

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een Roadshow

  • Meerdere personen toevoegen:
    NaamE-mailadres 
    De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken