Break-out sessies klantendag 20 mei 2021!

Tijdens de klantendag hebben we voor jullie verschillende break-out sessies op de planning staan. Bent u ook benieuwd naar de onderwerpen die aan bod gaan komen? Een samenvatting van de sessies leest u hieronder. U kunt zich aanmelden via de button onderdaan deze pagina. Wacht hier niet te lang mee want vol=vol!

 

De ERP FOOD SUITE groeit met u mee!

Royal Steensma produceert en verhandelt bakkerijgrondstoffen en heeft meerdere productielocaties in Nederland. Tijdens de sterke groei van het bedrijf heeft de software van Exact een belangrijke rol gespeeld. De software is feitelijk meegegroeid met de ontwikkeling van het bedrijf. Door de jaren heen zijn diverse aspecten bijgeschakeld, denk aan MRP, WMS, digitalisering en koppelingen met specifieke oplossingen voor laboratoriumanalyse, receptuuroptimalisatie, artikelspecificatie, EDI berichtenverkeer en rapportage. Johan de Jong werkt 25 jaar bij Royal Steensma en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de introductie en ontwikkeling van Exact bij Royal Steensma. Meer weten over de vergaande mogelijkheden van de ERP SUITS van AB? Meldt u zich dan snel aan want vol = vol!

Door: Johan de Jong, ICT manager
Royal Steensma 

Innoveren en groeien kan met software die meegroeit!

Quooker produceert hoogwaardige kokendwaterkranen. Met een duidelijke visie op innovatie, design en bedrijfsvoering is het bedrijf in 30 jaar tijd enorm gegroeid. Exact software heeft tijdens deze sterke groei altijd een belangrijke rol gespeeld. Quooker had realtime inzicht nodig in voorraad, financiën en planning, kortom een volwaardige ERP oplossing. Het mooie van Exact? Het is meegegroeid met Quooker. Vroeger paste het goed, maar nu nog steeds! Quooker neemt u tijdens deze break-out sessie graag mee in de ontwikkelingen van Quooker en de rol van Exact daarin!

Door: Geertjan Woltjes, COO
Quooker 

Van variatie naar flow om de vraag vanuit de markt adequaat te volgen!

Het portfolio van Heering is in de loop der jaren opgebouwd op basis van concrete klantwensen. Hierdoor is veel variëteit ontstaan en dit heeft geleid tot een verzuild portfolio. Voor iedere unieke klantvraag was er een unieke oplossing, niet nodig want van een afstand bleken de unieke klantvragen niet veel af te wijken van de anderen. De variëteit is in kaart gebracht, waardoor Heering generieke en modulaire oplossingen kan bedenken die zij in flow kunnen produceren. Dit zorgt voor grote reductie in doorlooptijden:

– 7 weken worden 7 dagen
-De output is vervijfvoudigd
-Hogere Kwaliteit

Wilt u uw doorlooptijden ook extreem inkorten? Kom naar deze break-out sessie en ontdek hoe!

Door: Frank-Jan Evers, Operations
Heering  

Sunshower straalt met Synergy

Sunshower heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Deze groei hadden ze zonder Exact Synergy niet kunnen borgen. Zo zijn er schermen ontwikkeld voor de productie die zo eenvoudig en inzichtelijk zijn dat iedere medewerker hiermee kan werken. Via een eenvoudige dialoog kunnen de medewerkers productieorders registreren in Synergy. De verbruikte artikelen worden automatisch af- en opgeboekt bij het eindproduct. Dit neemt werk uit handen, processen worden sneller, zorgt voor minder fouten en het levert een enorme kostenbesparing op. Daarnaast is Syngery ingezet om de klanten van Sunshower centraal te kunnen stellen. Benieuwd hoe? Bezoek deze sessie en ontdek het!

Door: Olivier Evers, Strategy & Concept Developer
Sunshower/ Dermasun Medical 

Warpspeed Warehouse Management Systeem: The Next Generation WMS

Met het Warpspeed Warehouse Management System (WMS) biedt Optimizers een ongekend flexibel WMS systeem waarbij u volledige vrijheid krijgt over uw logistieke processen. Optimaliseer uw supply chain, modelleer uw processen en verleg logistieke grenzen. In deze break-out sessie laat Gerard de Zwart u kennis maken met Warpspeed WMS en de andere innovatieve software van Optimizers, waaronder B2B verkoop app App4Sales en de EDI Gateway.

Door Gerard de Zwart, Sales and Business Development
Optimizers 

P2P, factuurverwerking, fiattering, een geïntegreerd proces met ScanSys ImageCapture

Kies voor een geïntegreerd verwerkingsproces van inkoop tot betaling. Met ImageCapture software integreert u de verwerking en fiattering van uw inkoop- én kostenfacturen met hetzelfde gemak. Uiteraard volledig aangesloten op uw Exact Globe administratie. Accountmanager Vinçon Estourgie demonstreert tijdens deze sessie hoe eenvoudig u complexe facturen matcht, boekt, fiatteert en archiveert met ImageCapture software.

Door Vinçon Estourgie, Accountmanager
ScanSys

Realtime stuurinformatie voor uw hele organisatie? Haal meer uit Exact met Sumatra!

Uw bedrijfsprocessen zijn met Exact goed georganiseerd en veel processen zijn geautomatiseerd en geoptimaliseerd! Maar hoe gaat u om met de schat aan gegevens in uw Exact omgeving? Heeft iedereen realtime de juiste informatie beschikbaar? Of wordt er nog dagelijks gestuurd op basis van statische lijstjes, allerhande Excel sheets en onderbuik gevoel? Kost het uw organisatie veel moeite de juiste gegevens beschikbaar te krijgen en ontbreken belangrijke details? Zo ja, op welke gegevens baseert u dan uw beslissingen. Met één druk op de knop voor iedereen de juiste informatie beschikbaar. Gevolg: minder fouten en veel tijdwinst in het dagelijkse proces. Door meer tijd te besteden aan het analyseren van uw data ontdekt u nieuwe kansen en optimaliseert u uw rendement. Maak binnen enkele dagen een grote stap voorwaarts met Sumatra! Goed geïnformeerde medewerkers zijn goud waard!

Door: Martin de Sain, Business Development Manager
Sumatra 

Het juiste inzicht en grip op uw organisatie met consolidatie, budgetteren & reporting van Exact

Heeft u te maken met consolidatie, budgettering en reporting, maar ziet u tussen de bomen der spreadsheets het bos niet meer? Frustrerend! Na deze sessie behoort deze ergernis tot het verleden, om plaats te maken voor één centrale gegevensbron. Met business intelligence analyseert u data en neemt u betere beslissingen. Ontdek ook hoe u alle belangrijke stuurinformatie op één dashboard krijgt!

Door: Arie Geneugelijk, Senior presales consultant
Exact 

Vergroot uw productiviteit met CADLink!

QBuild Software biedt meer dan 1.000 klantenoplossingen voor de CAD, PDM of PLM integratie. Onze ervaring heeft ons tot de beste ERP-Integrator voor CAD, PDM en PLM systeemgegevens gemaakt. Kom dit ervaren en ga naar de CADLink sessie. CADLink neemt de CAD-gegevens (stuklijst, items, tekening URL) rechtstreeks van de tekening of het model over en integreert realtime door naar Exact Globe!

Door: Wolfgang Verheyen, Managing Director
CADLink Europe GmbH

Voorkom verstoringen in uw productieproces!

Een goede configurator is een kritische factor in uw productieproces. Deze dient als poortwachter voor uw bedrijf. Merkato van Quootz is die poortwachter voor uw bedrijf. Hoe werkt onze configurator? De afspraken met klanten zien we in de maakindustrie als het ultieme startpunt van het productieproces. Onze configurator Merkato geeft u knoppen om aan te draaien en u krijgt de volledige controle. Afspraken/configuraties die u met uw klant maakt worden vastgelegd in Merkato. De samen met u ingevoerde standaarden in dit systeem voorkomen dat er geen tijdrovende en dure uitzonderingen terecht komen in het productieproces. Benieuwd naar de voordelen die onze product/salesconfigurator voor u oplevert? Kom naar deze sessie en ontdek hoe ook u verstoringen in uw productieproces voorkomt.

Door Bas Könst, Directeur
Quootz

Dek uw risico met preventief beheer! Advies, controle, monitoring en snel herstel

Zekerheid en ontzorging op het gebied van applicatiebeheer, klinkt u dit goed in de oren? Met een preventief contract voor Support & Beheer kunnen wij u dit garanderen! De voordelen voor u: korte responstijden, meekijken op afstand, monitoring van uw omgeving, volledige ondersteuning op A.B. producten, uw omgeving in kaart, veel kennis van uw branche en Singel Point of Contact (SPoC) en vast aanspreekpunt! U wilt toch ook ontzorgd worden? Meld u nu aan voor deze break-out sessie en ontdek de voordelen voor uw organisatie.

Door: Arno van Boggelen, Teamlead & Ronald van den Broek, Sales Consultant
AB

DaaS! Da’s informatie voor iedereen maar dan anders!

Er zit een schat aan data in de applicaties en Dashes die uw organisatie gebruikt. Met BI (Business Intelligence) kan informatie uit deze applicaties en Dashes eenvoudig worden gepresenteerd. U heeft toch ook behoefte aan gestructureerde informatie om snel en tijdig de juiste beslissingen te kunnen nemen? A.B. Software & Consultancy heeft daarom een platform ontwikkeld om inzichten uit uw data te halen, zonder dat u een BI systeem hoeft aan te schaffen en in te richten!  Met Dashboard as a Service ontsluiten wij de data vanuit deze applicaties en maken deze beschikbaar voor analyse in de dashboards. Vervolgens ontvangt u van ons een inlog en kunt u aan de gang met het creëren van nieuwe inzichten in uw data. De dashboards en views worden gemaakt met behulp van de tooling van Sumatra. Zo kunt u sneller en beter (bij)sturen door gebruik te maken van bijvoorbeeld de SalesDash, StockDash, CashDash, SupplyDash of ProjectDash. Daa’s toch fantastisch!

Door Roland ten Broeke, Directeur & Sedat Sezisli, Solution Consultant
AB

Blijf de concurrentie een stap voor met de procesanalyse van AB Process Mining

Process Mining, heeft u er al van gehoord? Welke meerwaarde kan Process Mining uw bedrijf bieden?! Tijdens deze break-out sessie komt u alles te weten over deze Business Intelligence oplossing. Zo krijgt u inzicht hoe het proces daadwerkelijk binnen uw onderneming loopt. Kortom, wilt u ook direct inzicht in doorlooptijd, kwaliteit en verbetermogelijkheden met de data die u op dit moment in uw systeem heeft? Volg dan deze break-out sessie en blijf de concurrentie een stap voor!

Door Jelmer Bulthuis, Senior Consultant & Marck Bosboom, Management Consultant
AB & Lean Improvers

Een optimaal inzichtelijk productieproces met ‘zero defects’, word een digitale fabriek!

VDL Weweler-Colaert is, met een productievestiging in België, marktleider in onderdelen voor veersystemen en hoogwaardige chassis parts voor vrachtwagens, aanhangwagens en bussen. De VDL Groep kiest ervoor om op concurrerende wijze te kunnen blijven produceren in Nederland en België. Daarvoor worden er elk jaar substantiële investeringen gedaan in de analyse, kostenbesparing en het waarborgen van een hoog kwaliteitsniveau van de producten. De investeringen zijn afgestemd op vernieuwing en verbetering van producten en productieprocessen. Zo is de productievloer een sterk geautomatiseerde omgeving waar robots een belangrijke rol spelen om productiekosten te beheersen en betrouwbaarheid en kwaliteit te vergroten. De stap naar een Digitale Fabriek mocht dan ook niet langer ontbreken! In de afgelopen periode heeft VDL Weweler Colaert met ondersteuning van A.B. Software & Consultancy hard gewerkt om nu ook de papierstromen in productie te laten verdwijnen. Wilt u weten welke voordelen de Digitale Fabriek op Exact voor u kunnen opleveren? Schijf u dan snel in voor deze sessie!

Door Remco Hollebrandse, Sales Consultant en Frederik Deschodt, Controller
A.B. Software & Consultancy & Weweler Colaert 

Het geld ligt voor het oprapen. Waarom bukt u niet? De impact van verbeteren

Hoeveel verbeterpotentieel kent uw onderneming? Hoeveel kosten kunt u besparen of hoeveel extra orders kunt u maken door het verbeteren van uw proces? In deze sessie gaan we u laten zien welke opbrengsten u kunt bereiken door het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Op basis van geanonimiseerde data van aanwezige bedrijven, berekenen wat de impact van procesoptimalisatie is. Iedere deelnemer ontvangt aan het einde van deze sessie een berekening voor verbeterpotentieel van uw eigen onderneming!

Door Marck Bosboom & Arie Pieter van Wensveen, Management Consultants
Lean Improvers 

Wat nog meer?!
 • Bekende spreker

  Trendwatcher, futurist en internationaal spreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst.

  Lees meer
 • Plenaire sessie

  De directie van AB kijkt samen met Jarno van Hurne van Exact naar de toekomst en de ontwikkelingen in het industriële landschap.

  Lees meer
 • Break-out sessies

  Tijdens de klantendag verzorgen medewerkers van AB , relaties en klanten verschillende sessies.

  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Afspraak maken

  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken